![]() |
|
|
#1 |
|
Gece Bekçisi
![]() |
Youtube de gezerken bazı videolara rastladım pkk lılar videolarını koymuş
çok sinirlendim 100 lerce videoları var bu videoları silme gibi bir şansımız yokmu yok kürdistanmış yok gerillaymış yeter nedir bu vatanın bunların elinden çektiği ya yeter artık
Torrent hakkında bilgi:[Linkleri görebilmeniz için kayitli üye olmaniz gerekmektedir. Üye olmak için lütfen tiklayiniz.] Oyun istekleri : [Linkleri görebilmeniz için kayitli üye olmaniz gerekmektedir. Üye olmak için lütfen tiklayiniz.] Oyun oyna: [Linkleri görebilmeniz için kayitli üye olmaniz gerekmektedir. Üye olmak için lütfen tiklayiniz.] Forum duyuruları: [Linkleri görebilmeniz için kayitli üye olmaniz gerekmektedir. Üye olmak için lütfen tiklayiniz.] |
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderators
![]() |
EVT bu pkk lılar azmaya baslar yakında bahar gelıyor ya inlerinen cıkar serefsizler
bizim askerimizde onlara mudahale etmeye calısıyor ancak tabi bazı insanlar türk ordusunu yıpratmaya calısıyor 1 tek ordu var baska ordu yok onu yıpratıpda elınden ne gelcek bazı tv kanalları ısım vermeyım resmen kotuluyor turk sılahlı kuvetlerını askerı yıpratmanın bı anlamı yok siz yıprattıg ca bu dagdakılerın g*tü kalkıyo luten bu mesaj edıtlenmesın
BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR!!!! ![]() TEK DOSTUM SİGARAMLA VOTKAM TERK EDER ONLARDA OLMASA PARAM! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Linkleri görebilmeniz için kayitli üye olmaniz gerekmektedir. Üye olmak için lütfen tiklayiniz.] [Linkleri görebilmeniz için kayitli üye olmaniz gerekmektedir. Üye olmak için lütfen tiklayiniz.] |
|
|
|
|
#3 |
|
Şikayet içim pm atın.
![]() |
Videolari şikayet edebilirsiniz.
![]() Torrent hakkında bilgi:[Linkleri görebilmeniz için kayitli üye olmaniz gerekmektedir. Üye olmak için lütfen tiklayiniz.] Oyun istekleri : [Linkleri görebilmeniz için kayitli üye olmaniz gerekmektedir. Üye olmak için lütfen tiklayiniz.] Oyun oyna: [Linkleri görebilmeniz için kayitli üye olmaniz gerekmektedir. Üye olmak için lütfen tiklayiniz.] Forum duyuruları: [Linkleri görebilmeniz için kayitli üye olmaniz gerekmektedir. Üye olmak için lütfen tiklayiniz.]
|
|
|
|
|
#4 |
|
Gece Bekçisi
![]() |
teşekürler biraz da olsa rahatladım
Torrent hakkında bilgi:[Linkleri görebilmeniz için kayitli üye olmaniz gerekmektedir. Üye olmak için lütfen tiklayiniz.] Oyun istekleri : [Linkleri görebilmeniz için kayitli üye olmaniz gerekmektedir. Üye olmak için lütfen tiklayiniz.] Oyun oyna: [Linkleri görebilmeniz için kayitli üye olmaniz gerekmektedir. Üye olmak için lütfen tiklayiniz.] Forum duyuruları: [Linkleri görebilmeniz için kayitli üye olmaniz gerekmektedir. Üye olmak için lütfen tiklayiniz.] |
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator
Rep Puanı: 396
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() |
Proniq Tsk DA kendi içerisinde ikiye ayrılıyor,,Ama bunalra karşı hep beraber olmamız gerekiyor.2ye üçe ayrılarak deil
|
|
#6 |
|
paylaşım ekibi
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Rep Puanı: 529
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hep birlikte olmalıyız.Zaten amaçları bizi bölmek.
|
|
#7 |
|
Gece Bekçisi
![]() |
o biraz sıkar
|
|
|
|
#8 |
|
Super Moderators
![]() |
aspırın yazdıklarımı ıyı anla ısdıersen ordu nedir bir bütündür askeri kamaondosu gemıcısı havacısı karacısı 2 3 ayırarak demıyorum bunlar bi butun aspırın ben nedemek ısdedigimi gayet guzel acıkladım bir ordu 3 4 e 5 bölünemez eger bölünmler olursa askerın ıcınde huzursuzluklar olur ordu TEK BİR BÜTÜNDÜR
BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR!!!! ![]() TEK DOSTUM SİGARAMLA VOTKAM TERK EDER ONLARDA OLMASA PARAM! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Linkleri görebilmeniz için kayitli üye olmaniz gerekmektedir. Üye olmak için lütfen tiklayiniz.] [Linkleri görebilmeniz için kayitli üye olmaniz gerekmektedir. Üye olmak için lütfen tiklayiniz.] |
|
|
|
|
#9 |
|
Gece Bekçisi
![]() |
Konu Kilit
|
|
![]() |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
| Sistem Bilgileri | Site Bilgileri |
|