![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Super Moderators
Rep Puanı: 16007
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar Türkçe konuşalım
Ben bu sitede Tek link moderatörü yüm ama çogu konuda küfür hakaret argo gibi sözcükler kullanılıyor ve çoguda Güsel Thanks gibi şeyler arkadaşlar yapmayın gözünüzü sevim ya niye mi ? Atatürk ümüzden güzel bir söz: Dilini Kaybetmiş Her Vatan yok olmaya Mahkumdur. Beni çok etkiledi bu söz Yunanlılar : Biz bu Türkler i yenmemiz için onun el birliğini dilini yıkmalıyız demişler İngiltereliler : Biz onların askerlerini diğil onların
dilini soyunu tüketmeliyiz demişler Eğer bu konudan bişe anlamadıysanız ve hala konuşmaya devam ederseniz demek Atatürk ümüzün dediği olacak gibime geliyor
Büsbütün Unuttum Seni Eminim , Maziye Karıştı Şimdi Yeminim , Kalbimde Senin için Yok Bile Kinim , Bence Sen de Şimdi HERKES GiBiSiN . Fenerbahçe Büyüklüğü Ne Şampiyonluk Büyüklüğü,Ne Kupa Büyüklüğüdür.Onun Büyüklüğü Başka Bir Büyüklüktür İşte,Adı Konamaz... [Linkleri görebilmeniz için kayitli üye olmaniz gerekmektedir. Üye olmak için lütfen tiklayiniz.] ![]()
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Şikayet içim pm atın.
![]() |
Haklısın Moderator olarak bölümde düzeni saglarsın umarım
![]() Torrent hakkında bilgi:[Linkleri görebilmeniz için kayitli üye olmaniz gerekmektedir. Üye olmak için lütfen tiklayiniz.] Oyun istekleri : [Linkleri görebilmeniz için kayitli üye olmaniz gerekmektedir. Üye olmak için lütfen tiklayiniz.] Oyun oyna: [Linkleri görebilmeniz için kayitli üye olmaniz gerekmektedir. Üye olmak için lütfen tiklayiniz.] Forum duyuruları: [Linkleri görebilmeniz için kayitli üye olmaniz gerekmektedir. Üye olmak için lütfen tiklayiniz.]
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Super Moderators
Rep Derecesi :
Elimden geldiği kadar
Büsbütün Unuttum Seni Eminim , Maziye Karıştı Şimdi Yeminim , Kalbimde Senin için Yok Bile Kinim , Bence Sen de Şimdi HERKES GiBiSiN . Fenerbahçe Büyüklüğü Ne Şampiyonluk Büyüklüğü,Ne Kupa Büyüklüğüdür.Onun Büyüklüğü Başka Bir Büyüklüktür İşte,Adı Konamaz... [Linkleri görebilmeniz için kayitli üye olmaniz gerekmektedir. Üye olmak için lütfen tiklayiniz.] ![]()
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Super Moderators
![]() |
cok haklısın anlamıyorum neden böyle hem kürtce konusmaya özenti hemde gevurca konusmaya özenti bundan ne anlıyolarbilmem
BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR!!!! ![]() TEK DOSTUM SİGARAMLA VOTKAM TERK EDER ONLARDA OLMASA PARAM! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Linkleri görebilmeniz için kayitli üye olmaniz gerekmektedir. Üye olmak için lütfen tiklayiniz.] [Linkleri görebilmeniz için kayitli üye olmaniz gerekmektedir. Üye olmak için lütfen tiklayiniz.] |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Super Moderators
Rep Derecesi :
bende bilmiyorum
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Super Moderator
|
çokk dogru bir yerden baslayarak diyerlerinide yontabiliriz
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Super Moderators
Rep Puanı: 378
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() |
tamam
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Super Moderators
Rep Puanı: 378
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() |
Güzel Türkçemizi Koruyalım Dilini Kaybeden Kültürünüde Kaybeder.
|
![]() |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
| Sistem Bilgileri | Site Bilgileri |
|